Wat waren de opvallendste modetrends in kinderkleding dit najaar?

De zomer is voorbij en het is weer die tijd van het jaar. De zomerkleren moeten worden opgeborgen en nu begint de zoektocht naar nieuwe kinderkleding, want die van vorig jaar, daar zijn ze al lang weer uitgegroeid! En hierbij moeten we natuurlijk ook de nieuwste modetrends in de gaten houden, zodat de kids er weer hip bijlopen dit najaar. Om je te helpen, zullen we hieronder de trends even op een rijtje zetten.

 

Verschillende materialen en prints

2020 is het jaar van de combinatie van verschillende materialen. Ribfluweel is helemaal in! Ook fluffy stoffen als bont in mooie, warme kleuren zijn helemaal hot. Deze stofjes zijn leuk bij coltruitjes, die meteen ook lekker warm zijn. Of wat dacht je van een lekker harig vest? Natuurlijk zijn ook de dierenprintjes weer helemaal stoer. Panterprint, tijgerprint of zebraprint, de hele dierentuin komt voorbij.  Onder de meisjes zijn de bloemenprintjes en grafische prints ook populair. Het mixen van deze verschillende materialen en prints kan heel leuk zijn. Je kunt hier lekker creatief mee omgaan. De kinderen kunnen hiermee zelf kiezen wat zij vandaag willen uitstralen.

 

Winterjassen

Winterjassen zijn altijd een lastig onderdeel, maar ze zijn zeker niet onbelangrijk! Winterjassen kunnen de outfit van je kind maken of breken. Dit jaar worden er ook verschillende materialen verwerkt in de winterjassen. Een meisjes winterjas met ribfluweel en bont heeft een stoere look. Wat ook een opvallende trend is, is de reversibel jas. Deze jas kun je normaal of binnenstebuiten dragen. Een perfecte oplossing voor de kids die niet kunnen kiezen! Accessoires als sjaals en mutsen zijn een leuke toevoeging aan de outfit. Hierbij zorgen deze natuurlijk voor extra warmte tijdens de koudste dagen. Je kunt matchende accessoires kopen, maar het is ook heel leuk om ze te mixen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *