Werken als WordPress developer: Jouw droomvacature

Een vacature wordpress developer is echt geschikt voor jou. Als WordPress Developer ga je aan de slag met het ontwikkelen van websites en webapplicaties op basis van WordPress. Je bent verantwoordelijk voor het bouwen van themes en plugins, en het installeren en configureren van WordPress. Daarnaast onderhoud je WordPress websites en zorg je ervoor dat ze up-to-date blijven. Je werkt nauw samen met andere developers, designers en online marketeers om ervoor te zorgen dat de website of webapplicatie naar de wens van de klant is. Als WordPress Developer heb je een goede kennis van PHP, HTML, CSS en Query. 

Wat moet je doen

Om een ​​succesvolle website bouwer te worden bij bijvoorbeeld www.stuurlui.nl  

moet je een aantal verschillende skills beheersen. Ten eerste moet je goed kunnen communiceren, omdat je vaak met cliënten zult werken die niet tech-savvy zijn en je moet kunnen uitleggen wat je doet in normaal, begrijpelijk Engels. Je moet ook een sterke achtergrond hebben in webdesign, front-end development en back-end development. Als je niet bekend bent met een van deze gebieden, is het belangrijk om de tijd te nemen om de basics te leren voordat je begint met het bouwen van websites voor cliënten.

Een goede website

Een goede website is een website die snel laadt, makkelijk te navigeren is en een heldere structuur heeft. De website moet ook goed werken op verschillende devices, zoals smartphones, laptops en tablets. De website moet duidelijk weergeven wat de bedrijfsnaam is, wat het doel van de website is en hoe de gebruiker de website kan gebruiken. De website moet ook een goede zoekfunctie hebben, zodat de gebruiker snel en makkelijk de informatie kan vinden die hij of zij zoekt.~Hier leer je van alles over tijdens de opleidingen die voor dit soort beroepen zoals developer opleiden. Ga eens voor jouw kans in deze mooie branche

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *