Kies voor traditioneel en ambachtelijk: Schramm bedden

Een bed is een aankoop die je voor langere tijd doet en waar je veel gebruik van zult maken. Gemiddeld genomen doe je zo’n 10 jaar met een bed en dat is best lang. Naast dat het dus een investering is in geld, is het ook een investering in langere tijd. De meesten van ons slapen elke dag in hun bed en dat heeft als functie om uit te rusten. Als je uitgerust bent kun je weer goed van start de volgende dag en heb je een langere levensverwachting. Het is dus belangrijk om een goede keuze te maken als het gaat om het aanschaffen van een bed. Schramm bedden zijn een goede keuze als je wilt gaan voor traditioneel en ambachtelijk. 

De geschiedenis van Schramm bedden

In 1923 ontstond het merk Schramm in Duitsland vanuit een teamgeest met ultiem ambachtelijk meesterschap. In de beginjaren hield Schramm zich helemaal niet bezig met bedden, maar met de stoffeerderij en zadelmakerij. Vanaf de jaren zestig van de vorige eeuw is het merk zich bezig gaan houden met bedden en werd het de specialist in de boxspring. Een vakkundig team van naaisters, meubelmakers en stoffeerders maakten de prachtigste bedden. 

Schramm bedden werken met het twee-delen slaapsysteem. Dit bestaat uit twee delen: het flexibele matras en de stevige boxspring. De combinatie van deze twee onderdelen die perfect op elkaar zijn afgestemd zorgen voor de ideale houding en het beste slaapcomfort. 

Je kunt de systemen van dit merk combineren met elk type ombouw alsmede vrijstaand plaatsen. Dat maakt waarom dit merk zo veelzijdig is en in iedere slaapkamer past. Het is dus de moeite waard om Schramm mee te nemen in het ontwerpen van jouw slaapkamer. 

Stel jouw bed samen naar jouw persoonlijke wensen

Schramm bedden hebben verschillende lijnen bedden ontworpen waarbinnen jij jouw unieke en persoonlijke touch kan geven. Kijk eens naar de Origins Line of de Origins Paio bedden-lijn van Schramm.

Als je er niet helemaal uitkomt dan kun je altijd nog gebruik maken van de partnerhotels van dit merk. Zij zijn namelijk een samenwerking aangegaan met meerdere hotels waar je dus lekker kunt liggen en uitproberen. Zo kun je makkelijker jouw keuze maken als je zelf een Schramm bed wilt aanschaffen. Ook is het bij dit beddenmerk mogelijk om een kijkje in de keuken te nemen. Wil je weten hoe ze de bedden maken en fabriceren? Breng dan een bezoekje aan hun fabrieksshowroom in Duitsland.

Ben je op zoek naar een nieuw bed of wil je binnenkort gaan inventariseren? Kijk dan absoluut bij de collectie van Schramm bedden. Deze traditionele en ambachtelijke bedden zijn al honderd jaar een begrip en mogen niet ontbreken in het lijstje wat je bekijken gaat. De mogelijkheid om de bedden zowel in een inbouw als vrijstaand te maken maakt dat ze in elke slaapkamer gebruikt kunnen worden. Hierdoor heb je er jaren plezier van en kun je elke dag uitgerust wakker worden door hun twee-delen slaapsysteem. Als je op zoek bent naar een bed van topkwaliteit, dan zijn Swissflex bedden ook zeker het bekijken waard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *